Репатрация на починал от траурна агенция „Милениум“

Погребална агенция „Милениум“ разполага със специализирани автомобили снабдени с хладилни и охладителни помещения по-всички международни изисквания, които са в 24 часова готовност да извършат транспорт към всяка точка на Европа в помощ за Вас.

Ако ваш близък или роднина е починал в държава в рамките на Европа, погребална агенция „Анубис“ ще Ви окаже съдействие при подготовка, оформяне на документацията и транспорта на тленните останки на покойника до всяка точка на България. Ние разполагаме с автопарк от специализирани автомобили за репатриране на тленни останки от всички точки на Европа на достъпни цени. Траурна агенция „Милениум”извършва транспорт на починал със специализиран автомобил от следните европейски държави:

Австрия, Англия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Испания, Италия, Македония, Норвегия, Румъния, Финландия, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, и всички други не изброени Европейски дестинации.

Ние ще транспортираме покойника до крайната му дестинация без скрити такси и комисионни!!!

При необходимост можем да осигурим и оформяне на всички необходими документи до изваждането на български смъртен акт,както и ковчег или транспортен контейнер според изискванията за съответната дестинация.